Μεταχειρισμένος επαγγελματικός εξοπλισμός μαζικής εστίασης παντός είδους για κάθε χώρο εστίασης, διασκέδασης και φιλοξενίας!

 

Η MDE EXOPLISMOS ΜΟΝ. ΙΚΕ γνωστή με το διακριτικό τίτλο EXOPLISMOS ON LINE, σαν φυσικό κατάστημα και www.exoplismosonline.gr σαν διαδικτυακό κατάστημα, είναι η εξέλιξη της εταιρείας που ίδρυσε ο Νίκος Ραυτόπουλος το 2008 και δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης μέχρι και σήμερα.

Η εταιρεία μας ήταν, είναι και θα είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών στο χώρο της μαζικής εστίασης και διαθέτει εξοπλισμό για ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, εργαστήρια, δηλαδή για όλο το HO.RE.CA.

Τα τμήματα της επιχείρησής μας αποτελούν μια κάθετη μονάδα συντελώντας έτσι σε μια ολοκληρωμένη κάθετη επιχείρηση εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Στις εγκαταστάσεις μας θα βρείτε τμήμα ανοξείδωτων κατασκευών, τμήμα εξοπλισμού εστίασης παντός είδους, μεταχειρισμένα και καινούργια, τμήμα αναλώσιμου εξοπλισμού, τμήμα σέρβις, τμήμα αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και μελέτης.

Από το 2013 δημιουργήσαμε και τμήμα μεταχειρισμένου εξοπλισμού μαζικής εστίασης παντός είδους με διακριτικό τίτλο SECONDHANDINOX και διαδικτυακή παρουσία μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.secondhandinox.gr αλλά και το www.secondhandinox.car.gr μέσα από τη πλατφόρμα του car.gr

Αυτή η καθετοποίηση δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να μην ασχολούνται με “τίποτα” και να μην έχουν καμία "έγνοια" γιατί πολύ απλά "αναλαμβάνουμε τη δουλειά με το κλειδί στο χέρι.

Η MDE είναι επίσημος εξουσιοδοτημένος εισαγωγέας μεταξύ άλλων των παρακάτω κορυφαίων εργοστασίων παραγωγής εξοπλισμού μαζικής εστίασης, DESCO group ILSA, DEXION group ITW, MAXIMA, ALPHATECH group LAINOX, TECNODOM, INFRICO, SIGMA, LAVA ROSSA, VENIX, ZEYBEK, COLDLINE, COOLHEAD, SIRMAN, SISTEMA PROJECT, BAKEOFF, PIRA, KOPA, CAB, ARILEX, CASTA, SARO, JKS, MEC, SAP, FRAMEC και άλλων οίκων.

"Ελάτε να σχεδιάσουμε τα όνειρα σας"

 

Επαγγελματικός Εξοπλισμός Μαζικής Εστίασης.

Αχιλλέως 100 & Δημητρακοπούλου 2 Παλαιό Φάληρο. 

2155459041-2155560931