Η Second Hand Inox είναι η εξέλιξη της εταιρείας που ίδρυσε ο Νίκος Ραυτόπουλος το 2008 και δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης από τότε.

Η εταιρεία μας είναι ήταν και θα είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών στο χώρο της μαζικής εστίασης, φιλοξενίας και διασκέδασης, δηλαδή στο HO.RE.CA..

Τα τμήματα της επιχείρησης μας αποτελούν μια κάθετη μονάδα συντελώντας έτσι σε μια ολοκληρωμένη επιχείρηση εξοπλισμού μαζικής εστίας.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας θα βρείτε τμήμα ανοξείδωτων κατασκευών, τμήμα καινούργιου και μεταχειρισμένου εξοπλισμού εστίασης παντός είδους, τμήμα αναλώσιμου εξοπλισμού δηλαδή είδη σερβιρίσματος σκεύη μαγειρικής και εργαλεία κουζίνας, τμήμα αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και μελέτης κουζίνας καθώς και κάθε χώρου εστίασης.

<< Τώρα και τεράστιο τμήμα μεταχειρισμένου εξοπλισμού παντός είδους. >>

Επίσης αναλαμβάνουμε σέρβις επαγγελματικών συσκευών κάθε είδους εσωτερικά αλλά και εξωτερικά με συμβεβλημένους τεχνικούς.

Αυτή η καθετοποίηση δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να μην ασχολούνται με τίποτα και να μην έχουν καμία "έγνοια" γιατί πολύ απλά "αναλαμβάνουμε την δουλειά με το κλειδί στο χέρι.

Η MDE είναι επίσημος εισαγωγέας μεταξύ άλλων των παρακάτω κορυφαίων εργοστασίων παραγωγής εξοπλισμού μαζικής εστίασης, DESCO, MAXIMA, RATIONAL, TECNODOM, INFRICO, SIGMA, CRONUS, VENIX, ZEYBEK, RESTO ITALIA, COOLHEAD, SIRMAN, SCOTSNAN, SISTEMA PROJECT, KLIMAITALIA.

"Ελάτε να σχεδιάσουμε τα όνειρα σας"Επαγγελματικός Εξοπλισμός Μαζικής Εστίασης.
Αχιλλέως 100 & Δημητρακοπούλου 2 Παλαιό Φάληρο. 
2155459041-2155560931